Nieuws

6 juni 2018

Kopers, bouwers en andere genodigden waren op dinsdag 5 juni aanwezig bij het slaan van de eerste paal voor de laatste grondgebonden woningen in Varne Buiten, deelplan Klein Varnebroek. Het weer zat enorm mee, de sfeer was feestelijk.

Om half vier was de ontvangst met een hapje en drankje. Om vier uur nam een aantal kopers de touwen in de handen. Gezamenlijk en met vereende krachten sloegen ze de eerste paal met een aantal ferme klappen de grond in.

17 november 2017

Medio december 2017 start de verkoop van de laatste grondgebonden woningen op het deelplan Klein Varnebroek. Het betreft ‘The Final Edition’ met geoptimaliseerde plattegronden en een uitgebreidere uitrusting.

In totaal gaat het om 14 woningen:

28 november 2016

De voorbereidingen voor de ontwikkeling van het tweede fase van het deelplan met daarin onder andere 3 bouwkavels, 10 twee- en drie-onder-1-kap woningen en 21 koopappartementen van verschillende omvang zullen starten in 2017. De realisatie van deze woningen zal naar verwachting in 2018 plaatsvinden. Aanvullende informatie over de tweede fase van het deelplan wordt in het tweede kwartaal van 2017 verwacht. Hebt u interesse, laat dan hier uw gegevens achter en geef aan waar uw interesse naar uit gaat. 

11 september 2015


Met graafmachines is deze week begonnen met het bouwrijpmaken van de eerste zes bouwkavels van Klein Varnebroek. De sloot is gedempt, het wegprofiel is uitgegraven en de percelen zijn gedeeltelijk op hoogte gebracht. In de komende weken moet de grond inklinken en daarna wordt deze afgevlakt en de kavels voorzien van de benodigde aansluitingen voor onder andere gas, elektriciteit, riool.

8 september 2015

Met Uit&Zo is op zaterdag 4 september weer de aftrap geweest van een seizoen lang culturele, educatieve en sportieve activiteiten in Heiloo. Talloze verenigingen en organisaties hebben zichzelf en hun aanbod gepresenteerd. Bezoekers konden zich meteen opgeven voor een activiteit.

Hoogtepunten van de komende maanden:

8 september 2015

Volgens Elsevier is Heiloo de 18e beste gemeente van Noord-Holland om in te wonen. Het weekblad onderzoekt jaarlijks welke gemeenten een optimale mix van wonen, werken, recreatie en cultuur, een harmonieus leefklimaat, rust en ruimte bieden.